killevigge logo

friluftsframjandetfriluft2018 skogsmulle2018 skogsknytte2018 skogsknopp2018

Månadsblad

Oktober 2014

Vi har firat kanelbullens dag med bulldisco i uterummet, allt efter barnens önskemål. Skogsskolorna är i full gång likaså höstens framfart. Varför blåser det så, varför är det kallt om händerna, varför tappar träden alla löven, varför är löven gula, varför växer det svamp i gräsmattan? Frågorna är många, naturen undersöks och vi försöker finna svaren.

Alla barnen är fotograferade och vår fotograf Tina Aczel Nebron erbjuder syskonfotografering med skolbarn onsdagen den 12/11 i hennes studio på öster i
Örebro. Alla syskon som går på Killevigge är fotograferade enskilt och tillsammans.

I leka, berätta, läsa har Myrorna valt att arbeta med boken Kanel och Kanin. Ekorrarna arbetar med boken Gummi-Lisa hittar hem. Alla familjer kommer att få ett exemplar av den boken avdelningen arbetar med. Tanken är att ni ska leka, berätta, läsa den även hemma. Vi kommer att lämna in en dokumentation, med era och våra reflektioner om barnens samspel med böckerna till projektet, första delen ska vara inne den 5 november.

Den 22 oktober kommer en liten musikföreställning hållas för barnen på Killevigge som en del i detta projekt. Den kommer att boken Krakel Spektakel som grund i sin föreställning. Den boken valde inte vi som arbetsbok men Rävarna, som inte deltar i projektet, har lånat den boken och läser i den inför den kommande musikföreställningen.

Bloggens logg in är: http://infokillevigge.wordpress.com

Lösen: Knoppsamling92

Vi har bokat in vårt luciafirande till torsdagen den 11/12 kl 8.00. Alla barn lämnas ombytta och klara till 7.45. Vi är utomhus med plats för många så släkt och vänner är välkomna att fira med oss.

             

   
   

Styrelsemöten

   

Tis 4/11

   

Tis 2/12

       
   

             

   
   

Leksaksdagar     Ht -14

   

Ons 5/11

   

Tors 4/12

       
   

 

 

 

Personalens planeringsdagar – Killevigge är stängt och behövs barnomsorg dessa dagar kontaktas styrelsen.

Fre 19/12